image002

 

  augustus 2015

Klik hier als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.

 

INHOUD:

 

     Met frisse moed

     Lopende zaken

     Functioneel design

     Inrichten en stylen

     Agenda

 

Met frisse moed

Nu de vakantie voor de meesten van ons voorbij is, staan er weer allerlei leuke evenementen op het gebied van wonen te gebeuren. In de agenda zie je wat ik bedoel.

Het was een druk jaar waarin ik het schrijven van nieuwsbrieven moest uitstellen. Geen bericht goed bericht dus! Hoe we het binnenshuis met of zonder hulp weer naar zin en gezellig kunnen gaan maken, lees je zowel op mijn blogpagina (trends) als hieronder.   

Lopende zaken

Onlangs rondde ik een aantal projecten af: het herinrichten van het kantoor van een Utrechtse uitgeverij, het ontwerpen van een nieuw kleurplan voor een appartement met deels nieuw meubilair naar eigen ontwerp, en het renoveren van een dagcentrum voor ouderen in IJsselstein. In Amsterdam richtte ik een etage opnieuw in van een opleidingsinstituut, waarbij een balie naar eigen ontwerp is gerealiseerd. Binnenkort verwacht ik foto’s hiervan op de website te kunnen laten zien.

Er is weer ruimte voor een nieuw project! Ik help graag met het ontwerpen en realiseren van verbouwingen, inrichting, kleurgebruik en verlichting, van zowel kantoren als woningen. Ik stel het erg op prijs als je mij aanbeveelt!

 

Functioneel design

Ken je dat, zo’n akelig koude zitting van een kunststof stoel? Met een vilten kussen op maat blijft je mooie designstoel tot zijn recht komen en wordt het zitten aangenaam. De kussens zijn verkrijgbaar in bovenstaande kleuren, diverse diktes en bij de stoel passende vorm. Ik stuur je graag een offerte.

 

Inrichten en stylen

 

Voordat ik naar de kunstacademie ging om van inrichten mijn vak te maken, zei ik vrienden en familie al vaak: “Het kan leuker. Mag ik even met je interieur aan de gang gaan?” Ik schoof met de meubels, legde een kleed anders neer, haalde mooie dingen naar voren, veranderde iets aan de verlichting.

Telkens kreeg ik de reactie: “Veel beter! We laten het zo! Dat ik dat zelf niet zag!”

Ons plezier herinnerend, zet ik deze dienst nu op de kaart. In twee uur kom ik graag een ruimte mooier inrichten voor € 195.

Bel voor meer informatie of een afspraak: 030-

27 226 17.

 

Agenda

 

     3 september is er een lezing over de kunst van het ontwerpen, Design Post Amsterdam (gratis na aanmelden)

     12 september Open Monumentendag met als thema kunst en ambacht

     t/m 13 september loopt de expositie Design Derby in Rotterdam: 200 jaar vormgeving in Nederland en België (glaswerk, stoelen, apparaten, meubels, mode etc.). www.boijmans.nl

     14 september 20-21.30 u in het Academiegebouw aan het Utrechtse Domplein: een gratis lezing over licht en architectuur

     19-27 september vindt in Londen (!) het Londen Design Festival plaats

     29 september gaat de Woonbeurs in de Rai weer van start. Tot 4 oktober te bezoeken.

     Fiber Futures  is vanaf 3 oktober te zien in het TextielMuseum Tilburg: monumentale installaties, sculpturen en zelfs video en architectuur, uit Japan

     8 t/m 11 oktober vindt de vijfde editie van het Architectuur Film Festival Rotterdam [AFFR] plaats. Locatie: Lantarenvenster

     vanaf 17 oktober in Centraal Museum Utrecht: Lekker Licht (over de betekenis van licht in ons leven)

     17-25 oktober Dutch Design Week – Eindhoven.  Lees je alvast in

 

Op twitter vind je meer tips over tentoonstellingen/documentaires/lezingen op interieur-gebied.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

marja@macville.nl
www.macville.nl
030 27 226 17

 

 

afmelden ǀ aanmelden

image012

logo-linkedin

naar de website

naar de vorige nieuwsbrief

image002