Mei 2014

 

INHOUD:

     Nieuws

     Aanbod

    Opmerkelijk product

     Agenda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marja@macville.nl
www.macville.nl
030 27 226 17

Nieuws

 

In deze meimaand vond weer Design District in Zaandam plaats, een steeds leuker wordend interieur-event. De nieuwsbrief leverde weer adviesgesprekken aan huis op, en een aanvraag voor een offerte voor de renovatie van een regionale welzijnsinstelling. Voor mijn nevenactiviteit 2nd Hand Made maakte ik een webwinkel aan op onze facebook pagina. Maar life verkopen we morgen, de 31ste op de Mariaplaats in Utrecht! En eind volgende maand in Houten.

 

Opruimwoede?

 

Hoeveel bewaar jij? Of koop je spullen die je eigenlijk niet nodig hebt? Is alles wat je hebt functioneel, of ben je een verwoed verzamelaar?

Doe de psychologische test en lees negen tips om met het opruimen van je huis te beginnen.

 

Voel je ook de behoefte aan hulp om je interieur (weer) helemaal naar jouw zin en op jouw smaak af te stemmen? Ik zal je graag van dienst zijn!

Maak vrijblijvend een afspraak.

 

 

Opmerkelijk

In het kader van de tentoonstelling Artist Textiles. Picasso to Warhol’ in het Tilburgse Textielmuseum (zie Agenda) mag je zelf ook aan de slag met een stofontwerp maken.

 

Ben je kunstenaar, ontwerper, student of al jaren afgestudeerd? Ben je amateur of professional maar in ieder geval ouder dan 16 jaar? Lijkt het je te gek om te experimenteren met printtechnieken en patronen en wil je meedingen naar een presentatie in het TextielMuseum om je werk te laten beoordelen door een vakkundige jury?

 

Doe dan mee aan I CONTEST – PRINT IT!
Vanaf 13 juni kun je meedoen aan de wedstrijd via de website.

 

Agenda interieur & design

     tot 1 juni: D(esign)-day in Maastricht: podium voor designers die zelf ontwerpen én maken. Hun concepten zijn uniek en in kleine oplage geproduceerd, met duurzaamheid als een sympathieke rode draad.

     7 juni - 24 november: La Biennale di Venezia: architect Jaap Bakema (1914-1981) staat centraal in het Nederlandse paviljoen tijdens de 14de editie van deze internationale architectuurtentoonstelling.

     9 juni, 2de Pinksterdag: Dag van het kasteel. Kasteeleigenaren openen hun kasteel, buitenplaats, koetshuis of tuinen voor het grote publiek.

     14 juni tot t/m 14 september presenteert het Textielmuseum 20ste eeuwse stofontwerpen van o.a. Picasso en Warhol.

     t/m 15 juni besteedt Stedelijk Museum Amsterdam aandacht aan de meubel-/interieurontwerper Marcel Wanders

     21 en 22 juni  staat in het teken van de Dag van de architectuur Amsterdam. Op 21 juni vinden er verschillende excursies, lezingen en een boekenmarkt plaats. Op 22 juni worden gebouwen opgesteld die normaal niet toegankelijk zijn voor het grote publiek. Architecten en ontwerpers leiden je rond en vertellen hun verhaal over het ontwerp. Kaartverkoop is gestart. (Ook in andere plaatsen).

     tot 29 juni: Royal Showpieces. In Apeldoorn is mode en design te zien van Jan Taminiau, Tord Boontje, Jonghlabel, Hozan Zangana, Mieke Meijer, Ingo Maurer, The Wunderkammer en veel "aanstormend" talent.

     tot 28 september, Rotterdam:  het nieuwe paviljoen - yourtopia by Search Wat is minimaal nodig om een maximale kwaliteit van leven te bereiken? Iedere twee jaar zal een andere Nederlandse architect, ontwerper of theoreticus de mogelijkheid krijgen een modelhuis te bouwen als antwoord op deze basisvraag.

afmelden Ξ aanmelden

naar de website

vorige nieuwsbrief

blog